Opis forum
Myślę, że tutaj moglibyśmy się dogadywać co do terminów prób.
Jak na razie przepisuję te, które ustaliłyśmy z Pauliną. Jeśli ktoś nie może na jakieś być lub ma własną propozycję to pisać
Próby:
19.04.11 17:45 sala baletowa (Wtorek)
27.04 10:15 sala baletowa (Środa)
28.04 13:45 baletowa (Czwartek)
5.05 19:00 baletowa (Czwartek)
8.05 16:00 baletowa (Niedziela)
Słuchajcie, ja nikogo na próby ciągać siłą nie będę. Po ostatniej próbie mówię szczerze, że z czystym sumieniem mogę wypuścić na kluby Iwonę, Paulinę, Martynę i Adę J. - swoje układy znają i tańczą już bardzo dobrze. Aneta goni, fajnie jakbyś chodziła na próby, by śmigać jak wcześniej wymienione dziewczyny. Co do reszty - nie wiem, mało Was widuję, a to co widzę, jeszcze nie jest dopracowane.
Hej próby do mojego streeta bd na babk w pon 17;30, co do wtorku to jeszcze uzgodnimy na bank środa: 19:30 i czwartek jak ktoś może to po naszym akro czyli gdzieś tak 14;30 i wieczorem 19:00 obecność obowiązkowa bo mamy dużo pracy.Buziak:*
Ok to jakoś się dogadamy albo filmik nakrece i sie nauczycie ale w pon bd próba co do reszty dni to ustalimy najlepiej zeby poswiecic jakis chociaz jeden dzien i nauczyc sie calego i jakis drugi dzien aby to wycwiczyc bo wierze ze dacie rade sie nauczyc ale cwiczcie nad wyluzowaniem
Ej ludziki, proszę Was piszcie tutaj terminy prób co o której ok? Będzie nie tylko mi ale i nam łatwiej wszystko ogarnąć przynajmniej dzień wcześniej. Buźka:**
Ostatnio edytowany przez Adzioszka (2011-05-24 19:28:28)